Ψύξη – Θέρμανση – Εξαερισμοί – Συντήρηση
Δευ-Σαββ: 07:00 - 18:00

Εταιρεία ΚΑΛΟΚΥΡΗΣ CLIMA

kalokyris_carΤο 1985 ο όρος ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ έκανε δειλά την εμφάνιση του στην Ελλάδα με οικιακά και επαγγελματικά συστήματα ψύξης και θέρμανσης.

Με την έναρξη της νέας χιλιετίας, η εξέλιξη του κλιματισμού καθώς και η άνοδος του κόστους των συμβατικών μορφών ενέργειας, ώθησαν τον Μιχάλη Καλοκύρη να ξεκινήσει την δραστηριοποίηση του στον χώρο.

Με αντικείμενα τον σχεδιασμό, την μελέτη, την εγκατάσταση καθώς και την συντήρηση κάθε είδους συστήματος κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού, με όρεξη για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση στα νέα τεχνολογικά δεδομένα και πιστοποιήσεις, δημιουργήσαμε ένα υψηλού επιπέδου τεχνικό υπόβαθρο.

Η πολυετής εκπαίδευση λοιπόν μας έχει οπλίσει με την απαραίτητη γνώση και δύναμη να αναλαμβάνουμε εφαρμογές κλιματισμού, από απλά αλλά και σύνθετα συστήματα κλιματισμού για οικιακή χρήση έως και σύγχρονα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας σε εταιρίες, τράπεζες, ξενοδοχειακές μονάδες, συνεδριακά κέντρα, εργοστασιακές μονάδες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις βαρέως τύπου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρία μας και τα συνεργεία μας, μαζί με μία ομάδα έμπιστων συμβούλων πολιτικών και μηχανολόγων μηχανικών, καθώς και οι συνεργάτες μας τεχνικοί διαφόρων ειδικοτήτων (τεχνίτες αεραγωγών, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α.) με άρτια κατάρτιση στα νέα δεδομένα της εποχής, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Από το πρώτο μας ραντεβού, μελετάμε τα σχέδια και την διαρρύθμιση των χώρων

Πάντα με σεβασμό στις απαιτήσεις σας αλλά και με προσοχή στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του χώρου ή της επιχείρησης σας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για χρόνια την συνεργασία μας μέσω της συνέπειας μας και της πολύχρονης εμπειρίας μας.

Η αγάπη μας για το αντικείμενο της δουλειάς μας, η τεχνογνωσία, η φερεγγυότητα, η δέσμευση μας για συνεχή υποστήριξη των έργων που αναλαμβάνουμε, αλλά και το φιλότιμο μας είναι μια ακόμα εγγύηση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ΠΑΝΤΑ τις συνεργασίες μας, νέες και παλιές.

Η εμπιστοσύνη παράγοντας απαραίτητος για κάθε μας επαφή ,οικοδομείται από το πρώτο λεπτό.

Ευχαριστώ όλους εσάς, τους πελάτες μας για την τιμή που μας κάνετε και μας εμπιστεύεστε. Θα είμαστε πάντα ειλικρινείς και πάντα εκεί.

Επιδότηση ΕΣΠΑ 2014-2020